TeaEduca

Your music training space

Marta Robles

PRESENTATION

En referència a les persones dins l’espectre autista i les seves famílies, crec que estan augmentant sentiments d’autodeterminació i apoderament, i per tant crec que el futur de la intervenció va en aquestes línies, allunyant-se del model mèdic actual. Això també està molt relacionat amb l’augment a l’accés a la informació que el col·lectiu té, sobretot a nivell de xarxes socials: hi ha una comunitat esplèndida de famílies i persones amb autisme reivindicant els seus drets, fomentant l’ajuda mútua i l’intercanvi d’informació, demanant que se les escolti.

Un dels meus objectius és identificar i poder proposar accions per cobrir tant les necessitats del col·lectiu en sí i les seves famílies, com les necessitats de les entitats. El fet d’haver col·laborat amb entitats que ofereixen diferents serveis em permet tenir una idea clara de com poden ser aquestes necessitats, ja sigui en la infantesa com en l’edat adulta, a nivell escolar o laboral. Així mateix tinc una perspectiva antagonista però alhora equilibrada: per una part, aquesta perspectiva pot se força “mèdica”, per la meva formació, però també molt “social i neurodivergent” després d’anys acompanyant i escoltant a les persones del col·lectiu, les seves famílies i les diferents entitats de les que formen part.

És un plaer poder formar part del projecte TEAEduca.

CURRICULUM

Marta Robles és psicòloga sanitària amb especialització en psicologia clínica infanto-juvenil i d’adults per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha estudiat un Màster Universitari en Dificultats de l’aprenentatge i trastorns del llenguatge i un altre en Neuropsicologia per la Universitat Oberta de Catalunya, així com un Curs d’Expertesa en autisme per la Universitat de Barcelona. Actualment és estudiant de doctorat a la UAB i, simultàniament, doctorant a la LMU - Ludwig-Maximilians-Universität München.

Marta Robles s’ha format en les principals metodologies d’avaluació i intervenció en l’autisme i ha treballat en diferents associacions d’autisme a Catalunya. Des de principis de Juny és la nova directora tècnica de la Federació Catalana d’Autisme.

See trainings
06
october
2021
2 hours
Streaming
Apoderament i autisme: persona, família i entorn
10,00€
1 hours
ONLINE
Accés al diagnòstic TEA: infantil
0,00€
1 hours
ONLINE
PROCÉS DE DIAGNÒSTIC
0,00€
01
april
2022
5 hours
Streaming
Jornada de Reflexió i Consciència - Dia Mundial Autisme 2022
0,00€

We use our own and third-party cookies to improve your experience and our services, analyzing browsing on our website. If you continue browsing we will consider that you accept its use. You can get more information in our Cookies Policy.

Tancar text